www.bread-equipment.infojoker.bg 
 
   
   
   
 
 
 
 
АЙ ТИ ЕМ - ИНТЕХМАШ ООД
ОБОРУДВАНЕ ЗА ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО И СЛАДКАРСТВО


Категория:  Обзавеждане и Оборудване
Раздел:  Оборудване за ХВП - Машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост
 

ЗА НАС

ITM - оборудване за хлебопроизводство и сладкарство

Ай Ти Ем Интехмаш ООД предлага проектиране и изграждане на технологични линии за хранително-вкусовата промишленост, включително машини и оборудване за хлебозаводи, хлебопекарни, сладкарски цехове и други предприятия в ХВП, но профилът е с ограничена информация!.
Възможни причини са:
- Абонаментът не е подновен
- Отказ на услуги
- Изтекла рекламна кампания
- Неплатени такси

Намерете производители, вносители и търговци на оборудване за производство на хляб, хлебни и тестени изделия и хлебни продукти на следния линк:
>>> Оборудване за хранително-вкусова промишленост
или
>>> Оборудване за производство на хляб и хлебни изделия


Последно подадената информация за АйТиЕм Интехмаш, която не гарантираме, че е актуална към настоящия момент е:
Ай Ти Ем – Интехмаш е дружество, създадено с цел запълване на появилата се празнина в пазара на качествени машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост - родно производство. Ориентирана предимно към хлебопроизводството и сладкарството, фирмата не подминава и нестандартното оборудване, необходимо на Клиентите.

Ай Ти Ем Интехмаш е оторизиран дистрибутор на водещи световни фирми, производители на материали и консумативи за машиностроенето. В старанието си да удовлетвори най-пълно и в срок заявките на Клиентите, ITM поддържа на склад широка номенклатура от посочените продукти и консумативи за ХВП, с възможност за експресни доставки и денонощен сервиз.

ITM Intechmash има собствен екип за проектиране и изграждане на автоматизация на производствените процеси за фирми, работещи в хранително-вкусовата промишленост, включително хлебопроизводство и сладкарство.

* Ай Ти Ем произвежда - цялостно оборудване за хлебопекарни и хлебозаводи
- Тунелни пещи на ток и течен енергоносител
- Спирални транспортьори за охлаждане на готовата продукция
- Ферментационни камери - Пруфери - за предварителна и окончателна ферментация
- Тестоформовъчни машини и окръглители

* Ай Ти Ем е производител на сладкарски миксери, екструдери и тункмашини

* Ай Ти Ем предлага изготвяне на проект и изпълнение на нестандартно оборудване - по задание на Клиента

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com